Conceptware   ForsidePrivatlivspolitikPrintSøg  
     
Forside
Referencer
Ydelser
Om Conceptware
Kontakt/Tilbud
Gå i dybden
Webdesign
Conceptware leverer webdesign udviklet til dit formål. Vi arbejder ud fra en analyse af de behov og målsætninger, der formuleres i forhold til det konkrete projekt. Som et led i processen fremstiller vi en funktionel og en teknisk specifikation. Ønsker du en mere standardiseret løsning er vi også leveringsdygtige.
Logo og identitet, tryksager
Websitet er en del af firmaets identitet. Identiteten skal kommunikeres entydigt. Ønsker du at få udviklet firmaets identitet – eller måske at skifte profil – så går vi gerne ind i denne proces – fra udvikling af logo, designmanual og til den praktiske udførelse i form af firmaets tryksager og andre identitetsbærende elementer.
Online markedsføring
Flash, banner, Synliggørelse på Nettet - SEO

Dine kunder skal kunne finde dig på nettet. Vi kan hjælpe dig med søgeoptimering til Google og hvor du ellers ønsker det. Vil du aktivt markedsføre firma eller produkt, kan vi levere bannerreklamer, online nyhedsbreve og tekster og meget mere.
Kundededikeret service og support
Conceptwares erfaring indenfor webløsninger er opbygget siden midten af 90’erne. Der er ikke langt fra kunde til designer eller programmør. Vi sætter pris på den direkte kommunikation og personlige betjening - det kan ofte gøre udviklingsprocessen mere effektiv. Vi løfter gerne store projekter. Med et godt netværk af freelancere og firmaer i Danmark og udlandet sammensætter vi det team som passer til den enkelte opgave.
Programmering og CMS
Webløsningen kan enten leveres i et Content Management Software – CMS – eller programmeres til formålet. De fleste af vore kunder ønsker at være uafhængige og selv stå for at opdatere deres website – og det bakker vi fuldt op om. Vi har erfaring med mange forskellige CMS leverandører og vi udvikler også andre applikationer end deciderede web-præsentationer.
Webshop
Har du et produkt eller en ydelse du ønsker at sælge kan vi levere forskellige former for online shops til formålet. Typisk med udgangspunkt i en standardshop som kan tilpasses til formålet både hvad angår design og funktionalitet.Mobil markedsføring og informationsdeling med 2d koder til smartphones er fremtiden på hjemmesidefronten, læs mere ...
  


2d kode - barcode - qr code - mobil stregkode
Conceptware har designet og produceret Den Korte Avis
Læs mere her


Conceptware ApsSmedestræde 5B3670 Veksøt 70 22 66 10